For U Personal Assistant (PA)

Speciaal voor u zet ik, Annet Nijhoff, mij al meer dan 20 jaar in als Personal Assistant (afkorting: PA). Zo kan ik u assisteren in diverse zakelijke werkzaamheden binnen uw bedrijf of organisatie. Denk daarbij aan het onderhouden van uw agenda, planning of e-mail inbox. Bovendien help ik graag met de structuur, planning en de logistieke coördinatie binnen uw bedrijf of organisatie.

Wat doe ik als Personal Assistant (PA)?

Mijn doel is om u te ontzorgen met taken waar u in de huidige situatie eigenlijk geen tijd voor heeft. Zo kunt u zich focussen op uw onderneming en werkzaamheden waar u écht goed in bent. Een voorbeeld: Ik zie regelmatig zelfstandige ondernemers die uitgegroeid zijn tot een volwaardig bedrijf met personeel. Dat is natuurlijk positief, al brengt het ook nadelen met zich mee. Wellicht herkent u het probleem dat u door de groei van het bedrijf meerdere managementtaken zoals plannen en organiseren op u heeft moeten nemen. Uit mijn ervaring blijkt dat daar veel tijd en frustratie in gaat zitten. Zonde, want het liefst focust u zich op uw eigen talent: ondernemen.

Mijn taken als Personal Assistant

Een Personal Assistant kan veel voor u betekenen tijdens een werkdag. Ik hoor wel eens dat ik een wandelende to-do list ben. Elke dag ben ik trots dat ik dit veelzijdige beroep mag uitvoeren! Om u een duidelijk beeld te geven van mijn kennis en kunde heb ik de belangrijkste punten even op een rijtje gezet:

  • Ondersteunen van mensen in management activiteiten
  • Organiseren van evenementen en vergaderingen
  • Boeken van (zaken)reizen
  • Telefoon- en mailverkeer
  • Sparringpartner

Is een Personal Assistant iets voor mij?

Wanneer u zich geen zorgen wilt maken om bijzaken zoals agendaplanning, e-mail contactenonderhoud en organisatie is het aan te raden om na te denken over een freelance Personal Assistant. Ik help u graag met uw managementzaken en de groei van uw bedrijf. Aangezien een freelance PA ook voor enkele uren per week ingehuurd kan worden, zullen de financiële gevolgen in acceptabele overeenstemming met de groei van het bedrijf gebracht.

 

Wat mag ik For U betekenen?

Op zoek naar een ervaren en kundige Personal Assistant? Ik maak graag kennis met u. Ik kan u op een professionele manier ondersteunen door zakelijke werkzaamheden uit te voeren en u op een prettige manier helpen bij het ontwikkelen van de managerszijde van uw bedrijf.

Laten we snel contacten! Schroom niet om mij te bellen, te mailen of mijn blog te lezen.

For U

Annet Nijhoff

 

annet-for-u2